BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Det är en stor fördel för rygg- nack och axelpatienter om de får tillgång till och hjälp med val av rätt hjälpmedel i samband med sitt besöket på en klinik. Då kan de också omgående påbörja sitt rehabiliteringsprogram.

Om de måste beställa direkt från oss får de vänta en vecka eller mer på leverans som sker med ordinarie postgång. Det underlättar därför behandlingen av patienter när ni har möjlighet att erbjuda vårt sortiment av ergonomiska hjälpmedel och egenbehandlingsböcker på kliniken. Många Vårdcentraler, Sjukgymnaster, Fysiokliniker för rygg- och nackbehandling har därför Scanergos ergonomiska hjälpmedel till försäljning till patienter just för att få en mer effektiv rehabilitering.

Scanergo AB lämnar rabatterade återförsäljarpriser till registrerade kliniker som är lägre jmf med vad privatpersoner och företag betalar om de beställer direkt från oss.

Återförsäljarpriserna är därför lägre än de konsumentpriser de som visas på vår hemsida. Undantag är facklitteraturen och undersökningsblanketterna som visas med ÅF-priser då dessa enbart beställs av Fysioterapeuter och vårdpersonal.

De aktuella Återförsäljarpriserna visas när ni skapat en kundprofil och loggat in som ÅF-kund.

Ni får då ett kundnummer och ett lösenord som används vid inloggningen och kan sen beställa till de lägre priserna och samtidigt se vad ni betalar.

Skapa en kundprofil och fyll i era uppgifter med namn, adress och epostadress så skickar vi ett lösenord till Er inom kort.

Vi förbehåller oss rätten att kontrollera att en klinik är etablerad innan vi fakturerar er de rabatterade återförsäljarpriserna.

Hör gärna av Er till oss per Email, info@scanergo.se eller telefon, 08-7702500 om ni har några frågor kring detta.

REGISTRERA DIG SOM ÅTERFÖRSÄLJARE