Spara - 34%

CE-märkta Munskydd typ IIR - 50 st per förpackning (Erbjudande: 50% rabatt vid samtidig beställning av ett valfritt ryggstöd)

Ord pris: 449,00 SEK
298,00 SEK
(webbpris inkl moms) Du sparar: 151,00 SEK (34%)
9099
+

De kliniker som vill använda Munskydd vid kontakter med patienter minskar smittorisken både för sig själva och för de som får behandlingen

Det gäller särskilt när social distansering inte är möjligt som vid patientkontakt. Med Munskydd visar användaren att man gör vad man kan för att minska att en smitta sprids vidare. 

Specifikationer och fakta:

  • Typ IIR
  • Skyddar både användaren och omgivande personer
  • 3 lager: 1-vattentätt lager, 2-barriärlager, 3-mjukt innerlager
  • Stänkbeständig – Ger förbättrat skydd mot små droppar vid hostningar och nysningar
  • CE-godkänd enligt Medicinsk standard EN 14683: 2019

Vi har fått tillgång till CE-märkta Munskydd genom våra samarbetspartners, som vi nu vill erbjuda våra återförsäljare som vill skydda sig själva och sina patienter. Det finns många åsikter om vilket munskydd som är det mest korrekta att använda, men vi har valt att distribuera en godkänd typ som vi anser ge ett tillräckligt skydd vid kontakt med patienter. Våra Munskydd är avsedda att användas i operationssalar enligt medicinsk standard för vanlig skyddsutrustning. Munskydden tillhör Medicinsk klass 1 typ IIR som är högre än både Medicinsk klass 1 typ I och II. Därför bör de även ge tillräckligt skydd vid Fysioterapi-behandling vid nära kontakt med patienter.