RoyalRest huvudkuddar

Med Royal Rest unika nackkudde får Du rätt vila och avslappning.

Belastningsskador är vår tids folksjukdom, som drabbar oss i alla åldrar, unga och gamla, både i arbetet och på fritiden. Det tar sig ofta uttryck som värk i nacke och axlar och beror ofta på att vi står, går, sitter och ligger i en felaktig ställning.

Problemen kan också vara resultatet av en s.k. pisksnärtskada (whiplash), som uppkommer i samband med trafikolycka vid påkörning bakifrån. Risken för belastningsskador är också stor, om du har en statisk arbetsställning, monotona arbetsmoment eller utför ensidiga rörelser t.ex. datorarbete, som kan ge musarmsbesvär.

Alla, som utövar motionsidrott vet hur lätt det är att få skador på grund av överbelastning. Här spelar utrustningen en avgörande roll. Lika viktigt, som det är för en löpare att använda bra skor, lika viktigt är det att använda rätt kudde under nattvilan. Vi tillbringar ju omkring 1/3 av våra liv i sängen.

Kuddens utformning är av avgöran de betydelse för att du skall vakna utvilad och pigg För att hålla nacken och halskotpelaren i rätt sov och viloposition, har Royal Rest två olika stora, balanserat fjädrande och ortopediskt utformade stödkärnor i ett fastare material. För att ge avlastning och maximal komfort är de ovala kärnorna omslutna av ett mjukt och luftigt material, som följer huvudets och nackens form.