Spara - 20%

Comfortex CarRest ryggdyna

Ord pris: 580,00 SEK
465,00 SEK
(webbpris inkl moms) Du sparar: 115,00 SEK (20%)
Vikt: 0.40 kg per produkt
4020
+

Designad ryggdyna för bekväm bilkörning

Comfortex CarRest är utformad för att ge ett bekvämt och avlastande stöd vid bilkörning. Dynans form är främst anpassad för bilar med skålade säten, sk sportstolar, men den passar lika bra i bilar med vanliga säten. CarRest är främst anpassad för personer över medellängd eller då ett kraftigt stöd behövs i svanken.
CarRest är utvecklad av Scanergo i samarbete med ett svenskt design & produktutvecklingsföretag. Det ger CarRest ett utförande som passar i moderna och även i exklusiva bilar.

Den är tillverkad med ett överdrag av ett svart vattenavstötande bomullstyg som därmed tål regnvåta ytterkläder. Fästbandet är av samma typ som bilbälten för att passa in i bilen interiör. Det löper genom en ficka som sitter i framkant på dynan vilket fixerar den mot ryggdynan.
Sett från sidan är dynans form är asymmetrisk. Detta ger en möjlighet att få den kraftigaste delen justerad 3 cm i höjdled genom att vända på dynan 180 grader. Därmed ges en justerbarhet för individuell anpassning, beroende på vad som känns mest bekvämt för användaren.

Rek. Brukarlängd över 180 cm

 

CarRest innerdyna Stoppningen är hårdare just där dynan är som tjockast för att ge ett optimalt stöd i svanken.