Spara - 9%

Comfortex BilKudden 2.0

Ord pris: 410,00 SEK
375,00 SEK
(webbpris inkl moms) Du sparar: 35,00 SEK (9%)
Vikt: 0.30 kg per produkt
4012
+

Comfortex BilKudden i nytt utförande - För ökad komfort och förbättrad hållning vid bilkörning

Ett stöd för ryggen i fordonssäten som ger en förbättrad och mer komfortabel sittställning vilket underlättar körning under långa perioder. BilKudden har dessutom en inbyggd finess att vid behov, kan stödet i svanken minskas genom att en 10mm iläggsskiva tas bort från stoppningen. Det, tillsammans med att kudden är vändbar, gör att man kan få ett individuellt anpassat stöd, genom att prova sig fram till vad man känner passar bäst.


Vi har i den nya versionen av Comfortex BilKudden ersatt det gamla överdraget av Manchestertyg med ett slitstark syntetiskt möbeltyg som är mer anpassat för fordonssäten. Tyget, Linoso, kommer från Svenska Nevotex, är tillverkat av Polyester.


Rek. Brukarlängd under 180 cm
Färg. Antracitgrå

Comfortex Bilkudden 2.0 ger en bättre hållning genom förbättrat stöd för ländryggen i bilsäten.
Den har ett extra långt och elastiskt fästband som är anpassat för bilsäten som löper genom en ficka i framkant på BilKudden. Det gör att den fixeras på plats och trycks in mot ryggdynan.
Formatet och bredden är anpassat för skålade bilsäten, men den fungerar lika bra i vanliga bilsäten med platt ryggdyna eller på en kontorsstol.
BilKudden kan placeras med den tjockaste delen i höjd med svanken men kan lika gärna vändas upp och ner enligt bilderna beroende på vad som mest bekvämt för användaren.


 

CarPad Individuell anpassning med reducerbar tjocklek.
Om svankstödet upplevs som för kraftigt är det möjligt att öppna tygöverdraget och ta bort en
10 mm tjock skiva av stoppningen.