Spara - 10%

Sektionsbyggd huvudkudde Comfortex NeckRest 2.0

Ord pris: 739,00 SEK
665,00 SEK
(webbpris inkl moms) Du sparar: 74,00 SEK (10%)
Vikt: 1.80 kg per produkt
5006
+

Comfortex NeckRest 2.0 är utformad för att ge ett optimalt stöd för huvudet i både sid-och ryggliggande. Den är uppgraderad jämfört med den tidigare varianten med ett nytt inre överdrag i CoolMax Fresh FX Polyestertyg som ger NeckRest 2.0 helt ny känsla.

Uppbyggd i olika sektioner. NeckRest 2.0 har en stoppning med mjukare mittsektion än sidosektionerna. Detta ger ett stöd där huvudet sjunker ner djupare i kudden i ryggliggande. Vid sidliggande position får huvudet ett högre stöd eftersom stoppningen är något hårdare utåt sidorna.

   

Ryggliggande placeras huvudet oftast i mitten av kudden. Nacken behöver då ett lägre stöd än i sidliggande. Därför har NeckRest en mittsektion med mjukare stoppning. Det gör att huvudet sjunker ned något mer jämfört med liggande på sidosektionerna.

En vanlig kudde har ofta mest stoppning i mitten där det inte behövs. Med en för hög kudde belastas nacken i en framåtböjd ställning vilket på sikt är skadligt för muskulatur, leder och diskar.

    

Sidliggande kräver ett högre stöd eftersom avståndet mellan nacken och underlaget blir större på grund av axelpartiet. NeckRest har därför hårdare stoppning i sidosektionerna, då huvudet ofta hamnar utåt kanten av kudden i sidliggande.

En vanlig kudde har normalt mindre stoppning utåt sidorna där det egentligen behövs som mest.

       

Individuell anpassning av höjd. Det är viktigt att få exakt rätt höjd på sin huvud­kudde för att få optimalt stöd. NeckRest 2.0 kan enkelt justeras i 6 olika nivåer med en centimeters skillnad. Höjden justeras med av 3 illäggsskivor som medföljer som standard.

Stoppningen har en inbyggd mjuk nackrulle längs ena långsidan

CoolMax Fresh FX®

Varje del av stoppningen har ett överdrag av CoolMax Fresh FX. Det är ett mjukt material i Polyester som andas och släpper igenom fukt vilket ger en sval och torr känsla. CoolMax ger en antibakteriell effekt som gör att innerkudden för NeckRest inte behöver tvättas så ofta.
Det medföljer ett formsytt överdrag i 100% bomull som kan maskintvättas. Även vanliga stora standard-örngott passar.

Storlek: 57 x 34 x 13 cm

Comfortex neckRest magamispadi   neckrest padja sisu